Fuvarozбs, Pйcs - Budapest - Pйcs   Fuvarozбs, Pйcs - Budapest - Pйcs

Pйcs - Budapest - Pйcs

Ъtvonalon, munkanapokon
A kft. бltal vйgzett szolgбltatбs megrendelйse йs annak feltйtelei:

"Kiscsomagtуl"---- komplett rakományig

  1. A megrendelйs: a tervezett   szбllнtбst megelхzх napon a 72/255-928  szбmъ FAX-on, a 30/9-377-866 szбmъ telefonon vagy postmaster@kesakft.t-online.hu   e-mail cнmen.

  2. Szбllнtбsi hatбridх: a kьldemйny бtvйtelйt kцvetх munkanapon.

  3.  A megbнzбs: a feladуtуl a cнmzettig egyszeri alkalomra szуl, minden esetben kйrjьk a pontos utcanevet, az irбnyнtуszбm vagy a kerьlet feltьntetйsйt. Ha van rб mуd abban az esetben egy kapcsolattartу szemйly nevйt, telefonszбmбt (lehetхleg mobilt) йs az бtvйteli idхpontok megadбsбt.

  4. Az бru: Kцrьlbelьli sъlyбt (Kg) terjedelmйt (m3) йs darab szбmбt a megrendelхn kйrjьk feltьntetni. Csak megfelelхen csomagolt бrut tudunk бtvenni, egysйgcsomagonkйnt. A csomagon belьli tйteles бtvйtel nem бll mуdunkban. Raklapos szбllнtбs estйn csere raklapot biztosнtunk. (elхzetes egyeztetйs esetйn)

  5. Dнjszabбs: A mellйkelt dнjtйtelek alapjбn tцrtйnik. A kettх tonnбt vagy 0.5 kцbmйtert meghaladу rakomбnyok, mбs dнjszabбs alapjбn kerьlnek szбllнtбsra. Az бru бtvйtele (Pl.:megrendelйs hiбnya) meghaladja a 15 percet, vбrakozбsi dнjat szбmнtunk fel, (500Ft/10 perc+бfa) valamint ha a szolgбltatбs a megrendelх vagy annak partnere hibбjбbуl hiъsul meg a fuvardнjat valamely fйl a szolgбltatуnak kцteles megtйrнteni.

  6. Fizetйsi mуdok: Az бru бtvйtelekor szбmla ellenйben kйszpйnzzel mentesнthetх. Folyamatos egyьttmыkцdйs esetйn lehetхsйg van banki бtutalбssal a szбmla kiegyenlнtйsre.
  A fent nem emlнtett pontokban a Ptk. idevonatkozу paragrafusai  az irбnyadуak.        
Telefon: 06/30-9-377-866
Fax: 06/72-255-928
Cнm: 7634 Pйcs
Dzsбmi u. 5.
E-mail: postmaster@kesakft.t-online.hu
Spam vйdelem

Nyitуlap | Бraink | Feltйteleink | Email

K йs A KFT. - Pйcs - Budapest - Pйcs

© Copyright K йs A KFT. Minden jog fenntartva. :::::::: Mezхfi webdesign