Fuvarozás, Pécs - Budapest - Pécs   Fuvarozás, Pécs - Budapest - Pécs

Pécs - Budapest - Pécs

Útvonalon, munkanapokon
A kft. által végzett szolgáltatás megrendelése és annak feltételei:

"Kiscsomagtól"-------- 3 tonnáig

  1. A megrendelés: a tervezett   szállítást megelőző napon a 72/255-928  számú FAX-on, a 30/9-377-866 számú telefonon vagy postmaster@kesakft.t-online.hu   e-mail címen.

  2. Szállítási határidő: a küldemény átvételét követő munkanapon.

  3.  A megbízás: a feladótól a címzettig egyszeri alkalomra szól, minden esetben kérjük a pontos utcanevet, az irányítószám vagy a kerület feltüntetését. Ha van rá mód abban az esetben egy kapcsolattartó személy nevét, telefonszámát (lehetőleg mobilt) és az átvételi időpontok megadását.

  4. Az áru: Körülbelüli súlyát (Kg) terjedelmét (m3) és darab számát a megrendelőn kérjük feltüntetni. Csak megfelelően csomagolt árut tudunk átvenni, egységcsomagonként. A csomagon belüli tételes átvétel nem áll módunkban. Raklapos szállítás estén csere raklapot biztosítunk. (előzetes egyeztetés esetén)

  5. Díjszabás: A mellékelt díjtételek alapján történik. A kettő tonnát vagy 0.5 köbmétert meghaladó rakományok, más díjszabás alapján kerülnek szállításra. Az áru átvétele (Pl.:megrendelés hiánya) meghaladja a 15 percet, várakozási díjat számítunk fel, (500Ft/10 perc+áfa) valamint ha a szolgáltatás a megrendelő vagy annak partnere hibájából hiúsul meg a fuvardíjat valamely fél a szolgáltatónak köteles megtéríteni.

  6. Fizetési módok: Az áru átvételekor számla ellenében készpénzzel mentesíthető. Folyamatos együttműködés esetén lehetőség van banki átutalással a számla kiegyenlítésre.
  A fent nem említett pontokban a Ptk. idevonatkozó paragrafusai  az irányadóak.        
Telefon: 06/30-9-377-866
Fax: 06/72-255-928
Cím: 7634 Pécs
Dzsámi u. 5.
E-mail: postmaster@kesakft.t-online.hu
Spam védelem

Nyitólap | Áraink | Feltételeink | Email

K és A KFT. - Pécs - Budapest - Pécs

© Copyright K és A KFT. Minden jog fenntartva. :::::::: Mezőfi webdesign